Αρχική Περιβάλλον «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά»

«Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά»

H καμπάνια του ΣΚΑΪ και της Natura Verde «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά» μπήκε στην τελική της φάση και την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, θα γίνει διπλή δράση καθαρισμού.

Θα καθαριστούν οι δύο περιοχές που είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Ραντεβού λοιπόν στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, την περιοχή που αναδείχθηκε ως η πιο παραμελημένη, και στο Άλσος Πολυγώνου στη διασταύρωση των οδών Δελβίνου και Κρέσνας. Η περιοχή του Πολυγώνου ήρθε δεύτερη σε αριθμό ψήφων.

Θα μαζευτούν σκουπίδια, πλαστικές καρέκλες, ξύλα και μπουκάλια.

Μπείτε στο katharigeitonia.skai.gr και πείτε τα μέρη που θέλετε να καθαρίσετε, το σημείο συνάντησής σας και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα σας προβάλουμε από το ραδιόφωνο, ώστε να γίνει γνωστή η δράση σας.

Προς το παρόν την Κυριακή 3 Ιουλίου από τις 10 το πρωί καθαρίζουμε όλοι μαζί περιοχές της Αττικής ώστε να γίνει πιο καθαρή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.