Αρχική Νέα «Η περιπέτεια των 4 εποχών» στον Ιανό (8/1)

«Η περιπέτεια των 4 εποχών» στον Ιανό (8/1)

Οι εκδόσεις Καρυδάκη προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στη παρουσίαση του παραμυθιού "Η περιπέτεια των 4 εποχών" της Μαρίζας Γεωργάλου στο βιβλιοπωλείο IANOΣ.
Σε χρόνια μακρινά, σε χρόνια περασμένα,σε κάτι πράσινα παλάτια κι ανθισμένα, τέσσερις άρχοντες, τέσσερις βασιλιάδες ζούσαν. Τα ονόματά τους κάποτε, όλοι μπορεί ν ακούσαν.Τι συνέβη όμως, όταν ένας απ τους βασιλιάδες, το ξένοιαστο και άτακτο Καλοκαίρι, αποφάσισε να κυβερνήσει μόνο του τον κόσμο και να μη δώσει τα ηνία στο Φθινόπωρο; Και ποιο ρόλο έπαιξε ο Άνθρωπος σ αυτή την ξαφνική και ανήκουστη επανάσταση; Θα τους συγχωρήσουν οι άλλες εποχές όταν συνειδητοποιήσουν τις συνέπειες της απληστίας και της απερισκεψίας τους;
Μια ιστορία για την απληστία των ανθρώπων και τη συνεχή επιδίωξη του κέρδους που έχει ως αποτέλεσμα ο πλανήτης να έχει φτάσει στα όρια του και να έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές.
Στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου, τα παιδιά μέσα από ένα διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι καλούνται να βρουν τις χαμένες εποχές, να τις ξαναβάλουν στη σειρά και να στείλουν ένα μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη.

ISBN: 978-960-98963-0-6
Τιμή: 13€
Πού: Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24
Πότε: Σάββατο 8 Ιανουαρίου, 12:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.