Αρχική Νέα «Να φοράτε ρούχα όταν πηγαίνετε τα παιδιά σας σχολείο»

«Να φοράτε ρούχα όταν πηγαίνετε τα παιδιά σας σχολείο»

Έκκληση στους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο να φοράνε ρούχα και όχι πυτζάμες, έκαναν 11 σχολεία στο Μίντλεσμπρο της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Evening Gazette, πολλοί γονείς πηγαίνουν με τη νυχτερινή τους περιβολή, όχι μόνο όταν πηγαίνουν και παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, αλλά και όταν πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις των συλλόγων γονέων.

Ο Κρις Κεμπ Χολ, διευθυντής σε σχολείο της περιοχής, είπε ότι δεν είναι σωστό να εμφανίζεται κάποιος στο σχολείο με τις πυτζάμες και το θέμα είναι σοβαρό, καθώς η σωστή περιβολή δείχνει το καλό παράδειγμα και είναι δείγμα αυτοεκτίμησης.

Με το μέτρο αυτό συμφωνούν πολλοί γονείς οι οποίοι τονίζουν ότι με το να επιδεικνύουν οι ίδιοι σωστή συμπεριφορά, μαθαίνουν τα παιδιά τους να κάνουν το ίδιο, καθώς οι γονείς πρέπει να αποτελούν το παράδειγμα.
Πηγή: Σκάι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.