Αρχική Βιβλία «Ξεπετάξτε το διάβασμα!» στον Ιανό (19/1)

«Ξεπετάξτε το διάβασμα!» στον Ιανό (19/1)

Οι εκδόσεις Μεταμόρφωσις Συμβουλευτική προσκαλούν εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και μαθητές στη παρουσίαση του βιβλίου «Ξεπετάξτε το διάβασμα!» των Θεοφάνη και Δημήτρη Μπούκα, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Το βιβλίο θα προλογίσουν η Δρ Φιλοσοφίας Βάσια Τσακίρη και ο Δρ Κοινωνικής Θεωρίας Άγγελος Μουζακίτης, διδάσκοντες στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ενώ στα πλαίσια της παρουσίασης θα μιλήσουν οι Θεοφάνης Μπούκας, ψυχολόγος και παιδαγωγός και ο ψυχολόγος Δημήτρης Μπούκας.
Στόχος του βιβλίου είναι να δείξει στους μαθητές και τους φοιτητές πώς θα καταφέρουν να «ξεπετάξουν» το διάβασμα και τις εργασίες που έχουν αναλάβει γρήγορα, άνετα και με όρεξη, να απορροφούν τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες εύκολα και με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους μέρα με τη μέρα.

Πού: Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24
Πότε: Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.