Αρχική Βιβλία «Τα συναισθήματα πάνε στο νηπιαγωγείο», στον Ιανό (15/1)

«Τα συναισθήματα πάνε στο νηπιαγωγείο», στον Ιανό (15/1)

Οι εκδόσεις Άγκυρα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι, στον Παιδικό Ιανό για τη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φρίντας Καλαντζή «Τα συναισθήματα πάνε στο νηπιαγωγείο».
Η Αθηνά, ο Ερμής και ο Άρης, με οδηγούς τη νεραϊδούλα και το ξωτικούλι, θα ταξιδέψουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των συναισθημάτων με σκοπό την πρώτη συναισθηματική γνώση.
Το μυστικό αυτού του βιβλίου είναι να μάθουν τα παιδιά να μην εγκλωβίζονται στα αρνητικά συναισθήματα, αλλά να γνωρίζουν ότι κάθε αρνητική συναισθηματική κατάσταση έχει και μια θετική όψη — και αυτό πρέπει να μας δίνει κίνητρο για ενεργοποίηση και θετική στάση προς τον εαυτό μας και τη ζωή ολόκληρη. Είναι το βιβλίο που θέτει τον θεμέλιο λίθο της θετικής αυτο-εκτίμησης, αλλά και για την έγκαιρη ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης.

ISBN:  978-960-422-896-6
Εικονογράφος: Τάσος Συνερλής
Σελίδες: 62
Τιμή: €7

Πού: Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24
Πότε: Σάββατο 15 Ιανουαρίου, 12:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.