Αρχική Βιβλία «Το συναχωμένο αεροπλανάκι» στον Ιανό (27/12)

«Το συναχωμένο αεροπλανάκι» στον Ιανό (27/12)

Οι εκδόσεις Ζαχαράκη, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, παρουσιάζουν στον Παιδικό Ιανό το βιβλίο της Μαρίας Γεωργαλά – Καρτούδη «Το συναχωμένο αεροπλανάκι», σε εικογράφηση Ιωάννας Γαλανομάτη.
Ο Μάλιμπαντ, ο κακός μάγος, έχει βάλει σκοπό του να καταστρέψει τη γη στέλνοντας τη μόλυνση και τα καυσαέρια στον ήλιο, με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία και να εξαφανισθούν όλα τα όντα. Η κακή χρήση της τεχνολογίας από τον άνθρωπο και η απερισκεψία του ανθρώπου για τις αρνητικές συνέπειες που κρύβει είχε σαν αποτέλεσμα το περιβάλλον να υποστεί σημαντική φθορά και να εμφανιστούν σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα. Σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται το συναχωμένο αεροπλανάκι που μαζί με την βοήθεια των φίλων του θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη περιβαλλοντική κρίση. Μετά από πολλές περιπέτειες, ο μικρός μας φίλος θα τα καταφέρει και θα σώσει τον πλανήτη.
Στη παρουσίαση του βιβλίου, το παραμύθι θα παρουσιαστεί υπό μορφή θεατρικού παιχνιδιού.

«Το συναχωμένο αεροπλανάκι»Σελίδες 44
Διαστάσεις: 21Χ29 (σκληρό εξώφυλλο)
Τιμή: 12,54 ευρώ
Που: Παιδικός Ιανός, Σταδίου 24,
Πότε: Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, 18:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.