Αρχική Προτάσεις Αγοράς «Create your original shower gel»: Η The Body Shop «εγκλωβίζει» την αγαπημένη σας μυρωδιά σε ένα μπουκάλι!

«Create your original shower gel»: Η The Body Shop «εγκλωβίζει» την αγαπημένη σας μυρωδιά σε ένα μπουκάλι!

Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να εγκλωβίσετε μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη σας ανάμνηση όπως το άρωμα της πρώτης σας κούκλας ή το άρωμα του πρώτου σας φιλιού;
Όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο η The Body Shop σας δίνει αυτή τη μοναδική ευκαιρία.
Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2010 μπορείτε να συμμετάσχετε στον παγκόσμιο διαγωνισμό της The Body Shop, «Create your original shower gel». Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.thebodyshop.com και μοιραστείτε μαζί με τη The Body Shop το άρωμα της αγαπημένης σας ανάμνησης.
Ένα ταξίδι στο Λονδίνο για 3 μέρες και η δυνατότητα ξενάγησης στα εργαστήρια της The Body Shop περιμένουν 3 νικητές.
Αποτυπώστε το άρωμα των ονείρων σας ή της αγαπημένη σας ανάμνησης και πού ξέρετε; Μερικές φορές τα όνειρα γίνονται και πραγματικότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.