Αρχική Νέα Άφησε το μωρό στην κούνια για μία εβδομάδα και πέθανε από ασιτία

Άφησε το μωρό στην κούνια για μία εβδομάδα και πέθανε από ασιτία

Η Τίφανι ήταν μητέρα τριών παιδιών. Η αδιαφορία της σκότωσε το ένα από αυτά. «Είχα βαρεθεί να αλλάζω τα σεντόνια και άφησα το μωρό στην κούνια του για λίγο μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι έπρεπε» ήταν η μόνη δικαιολογία που ψέλισσε όταν την συνέλαβαν.

Η 21χρονη Τίφανι Κλάφικι άφησε το δύο ετών κοριτσάκι της να πεθάνει αδύναμο και μόνο στην κούνια του από πείνα. Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, η οποία ήταν γεμάτη με ούρα και περιττώματα. Ζύγιζε μόλις 9 κιλά και, σύμφωνα με την ομολογία της μητέρας είχε μείνει στο κρεβατάκι για περίπου μία εβδομάδα.
Η νεαρή Αμερικανίδα, "δικαιολογήθηκε" ότι δεν μπορούσε να φροντίσει μόνη της τα τρία παιδιά της, επειδή ο σύζυγός της υπηρετεί στο Αφγανιστάν και η ίδια παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης.

Η Τίφανι λέει ότι δεν είχε καταφέρει να μάθει στην μικρή της κόρη να πηγαίνει στην τουαλέτα και της είχε προκαλέσει κατάθλιψη το γεγονός ότι το άτυχο νήπιο έβρεχε συνεχώς τα σεντόνια του.

Η 21χρονη παιδοκτόνος κρατείται και παρακολουθείται από ψυχίατρο, ενώ οι Αρχές αναζητούν ανάδοχες οικογένειες για τις άλλες δύο κόρες της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.