Αρχική Νέα Έλα μαζί σε παιδικές παραστάσεις χωρίς να ξοδευτείς!

Έλα μαζί σε παιδικές παραστάσεις χωρίς να ξοδευτείς!

Η αρχή έγινε το 2008. Ο Μαρίνος, ένας δίχρονος μπόμπιρας, υπήρξε η αφορμή. Η δημιουργική διάθεση των γονιών του Γιώργου και Ελευθερίας ήταν η αιτία. Το www.elamazi.gr ξεκίνησε δειλά και διαδόθηκε αρχικά από στόμα σε στόμα. Η δυναμική της ίδιας του της φύσης, ως η μοναδική σελίδα στο διαδίκτυο με προτάσεις ψυχαγωγίας για παιδιά και γονείς, ήταν αρκετή για να ξεπεράσει σύντομα ακόμα και τις προσδοκίες των δημιουργών του.

Τρία χρόνια μετά, ο Μαρίνος είναι πλέον πέντε ετών και δεν είναι μόνος: έχει τριάντα χιλιάδες “elamazistas” που ακολουθούν τις προτάσεις που δημοσιεύονται στο www.elamazi.gr/events , τον μεγαλύτερο οδηγό ψυχαγωγίας για το παιδί!
Και το elamazi δεν σταματάει εδώ: έρχεται με μια ακόμα καινοτόμο υπηρεσία, την www.elamazi.gr/theaters, η οποία προσφέρει on-line κράτηση εισιτηρίων και έκπτωση 20%-40% σε επιλεγμένες παιδικές θεατρικές παραστάσεις, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς να τις παρακολουθήσουν!
Οι παραστάσεις που συνεργάζονται μέχρι στιγμής με το elamazi είναι η «Πλατς Μουτς» του Ευγένιου Τριβιζά στο θέατρο Ακάδημος και εκπτωτικό εισιτήριο 9€ αντί για 14€ και η «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση που θα ανέβει σε λίγες μέρες για πρώτη χρονιά στo Ρυθμό Stage και εκπτωτικό εισιτήριο 10€ ευρώ αντί για 12€!
Κάθε εβδομάδα, οι γονείς “elamazistas” κλείνουν το εισιτήριο τους μέσω internet (ή με κατάθεση στην τράπεζα) πληρώνοντας λιγότερα και παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το ταμείο του θεάτρου!
Τόσο απλά, όπως μας έχει μάθει το elamazi όλα αυτά τα χρόνια…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.