Αρχική InfoMommy Νέα Έμπνευση και συμβουλές για την πιο glamorous βραδιά της ζωής σας

Έμπνευση και συμβουλές για την πιο glamorous βραδιά της ζωής σας

Ο premier make up artist της Estee Lauder Τάκης Μαυριγιαννάκης μοιράζεται μαζί σας την επαγγελματική του εμπειρία για το τέλειο νυφικό Look! Στη σελίδα
http://www.facebook.com/#!/EsteeLauderGreece/app_203351739677351 στο facebook έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει, να μάθετε πώς το μακιγιάζ σας θα μείνει τέλειο όλη τη βραδιά του γάμου σας κι ακόμα θα δείτε βήμα βήμα συμβουλές για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας πριν από το γάμο.

Το μακιγιάζ επιμελείται ο premier make up artist Τάκης Μαυριγιαννάκης, τα παπούτσια είναι του DUKA και τα νυφικά από το City Bridal.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε Like!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.