Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ένας απίθανος Κόσμος Παιχνιδιών

Ένας απίθανος Κόσμος Παιχνιδιών

Όλοι γνωρίζουμε πως το παιχνίδι συμβάλλει σημαντικά στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, φροντίζουμε να μη του το στερούμε είτε έξω σε ανοιχτό χώρο είτε με τη βοήθεια παιχνιδιών μέσα στο σπίτι. Βέβαια, αυτό που μάλλον επίσης γνωρίζετε είναι ότι υπάρχουν παιχνίδια και παιχνίδια. Άλλα πιο καλά, άλλα εξαιρετικά, που υποστηρίζουν στο έπακρο το ρόλο τους, και άλλα -δυστυχώς- που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική είτε και ψυχική ασφάλεια των παιδιών.
Ψάχνοντας να βρούμε μερικά από τα καλύτερα, κατευθυνθήκαμε στα καταστήματα Λητώ, όπου κυριολεκτικά τα χάσαμε με την ποικιλία, αλλά και τη δημιουργικότητα των παιχνιδιών που προσφέρονται. Κάντε λοιπόν μια βόλτα μαζί μας στον απίθανο κόσμο των παιχνιδιών, επιλέξτε τα καλύτερα και αφήστε τα παιδιά να ανακαλύψουν με τη σειρά τους τον κόσμο μέσα από τους πιο όμορφους και ασφαλείς δρόμους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα από την ηλεκτρονική σελίδα www.letoshop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.