Αρχική Famous Parents "Ένας λόχος" επί ποδός για την γέννα της Jessica Simpson

"Ένας λόχος" επί ποδός για την γέννα της Jessica Simpson

Η Jessica Simpson που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Eric Johnson, ανησυχεί τόσο πολύ για την ασφάλεια της κορούλας που έρχεται, που έφτασε στο σημείο να έχει ήδη ξοδέψει δύο εκατομμύρια δολάρια για αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα, έχει ήδη δώσει 500.000 δολάρια για να κλείσει ολόκληρη την πτέρυγα του νοσοκομείου όπου θα γεννήσει, ενώ προσέλαβε και 30 ένοπλους φρουρούς για να φυλάνε το μωρό 24 ώρες το 24ωρο!

Μάλιστα, όπως είπε μια πηγή του περιβάλλοντος της στο περιοδικό In Touch Weekly: «Έχει μετατρέψει το παιδικό δωμάτιο σε Fort Knox. Αν οι φίλοι ή η οικογένειά της θέλουν να την επισκεφθούν, θα πρέπει να περάσουν από ένα σωρό ελέγχους! Είναι τρομοκρατημένη με την ιδέα της απαγωγής".


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.