Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ένα έπιπλο αυστηρά για μικρούς ζωγράφους!

Ένα έπιπλο αυστηρά για μικρούς ζωγράφους!

Μπαίνετε στο δωμάτιο του παιδιού σας και παντού υπάρχουν διασκορπισμένα μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, χαρτιά ζωγραφικής με τις ζωγραφιές του μικρού σας Πικάσο που αρνείται να τις συμμαζέψει και παρατάει τα πράγματά του όπου βρει. Πόσες και πόσες φορές, δεν ευχηθήκατε να υπήρχε ένα έπιπλο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την καλλιτεχικές ανησυχίες του παιδιού σας και ταυτοχρόνως να είναι εύχρηστο και πολυλειτουργικό;

Επιτέλους! Η ευχή σας έγινε πραγματικότητα χάρη στο υπέροχο Deluxe Art Center που βρήκαμε στο guidecraft.com. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ξύλινη κατασκευή με πολλές έξυπνες θήκες που περιμένουν να φιλοξενήσουν τα ζωγραφικά σύνεργα του λιλιπούτειου ζωγράφου καθώς και με μια μεγάλη κεντρική επιφάνεια για να ζωγραφίζει με την άνεσή του και να σταματήσει να παραπονιέται ότι δεν του φτάνει ο χώρος. Επιπλέον συνοδεύεται και από δυο σκαμπώ ούτως ώστε να ζωγραφίζουν και να απασχολούνται στο τραπέζι δραστηριοτήτων τα αδερφάκια χωρίς να μαλώνουν αλλά και οι κολλητοί φίλοι χωρίς να κάνουν άνω κάτω όλο το δωμάτιο.

Το έπιπλο διαθέτει πολλά αποσπώμενα μέρη δίνοντας τη δυνατότητα να το αξιοποιήσετε ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες του παιδιού αλλά και του χώρου που υπάρχει στο δωμάτιο που θα φιλοξενηθεί. Μια μοντέρνα κατασκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και πρώτων τάξεων του δημοτικού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.