Αρχική Νέα Ένα κουκλοθέατρο για το παιδικό πάρτι

Ένα κουκλοθέατρο για το παιδικό πάρτι

Κουκλοθέατρο ΑνέμηΤι θα λέγατε για μια διαφορετική πρόταση στο πάρτι που ετοιμάζετε για τα παιδιά; Ένα παραμύθι που θα ζωντανέψει μπροστά στα παιδικά μάτια με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά, το οποίο υπόσχεται ότι θα τα ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών, εκεί όπου όλα τα απίθανα μπορούν να συμβούν. Μην ανησυχείτε, οι κουκλοπαίκτες του Κουκλοθεάτρου Ανέμη στήνουν τη σκηνή τους όπου υπάρχουν μικρά, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, για να τα οδηγήσουν στο θαυμαστό κόσμο του παραμυθιού. Τα παιδιά θα ακολουθήσουν τα δύο μικρά ξωτικά του δάσους στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Τα ξωτικά, ο γίγαντας και ο τσαγκάρης» ή την Ωραία Κοιμωμένη στο Δάσος, αλλά και τα δύο μικρά ποντικάκια στο Νησί των Ανέμων και φυσικά το Λύκο στην ανατρεπτική ιστορία της μεταμόρφωσής του σε… Καλό. Και φυσικά μετά θα ακολουθήσει παιχνίδι για όλα τα παιδιά!

Οι Κούκλες πάνε και σχολείοΚουκλοθέατρο Ανέμη
Οι υπέροχες κούκλες της Σοφίας Λουκά πηγαίνουν σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για να μεταφέρουν με τρυφερότητα και χιούμορ τα όμορφα μηνύματά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πληκτρολογήστε http://www.puppetanemi.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.