Αρχική InfoTeens Νέα Ένα μουσικό σχολείο για έφηβους από τους Black Eyed Peas

Ένα μουσικό σχολείο για έφηβους από τους Black Eyed Peas

Μια ιδίαιτερη κίνηση από τους Black Eyed Peas, που δηλώνει ότι η αγάπη τους για τη μουσική δεν είναι στείρα, αλλά δημιουργική και συμμετοχική. Έτσι, πριν από λίγες μέρες, το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα μουσικό σχολείο για έφηβους στη Νέα Υόρκη.
Μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης του ιδρύματος, Peapod, μαζί με τη βοήθεια του ιδρύματος Adobe, οι Black Eyed Peas, θα ανοίξουν την ακαδημία για νέες φωνές με το όνομα Peapod Adobe, για τα παιδιά 13 - 19 ετών.
Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα πέραν της μουσικής να μαθαίνουν παραγωγή βίντεο, ενώ το σχολείο θα είναι έτοιμο στις αρχές Ιουλίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.