Αρχική InfoMommy Νέα Ένα τσαντάκι Dior γίνεται πέτρα ενός σκανδάλου

Ένα τσαντάκι Dior γίνεται πέτρα ενός σκανδάλου

Το τσαντάκι Dior που είχε αφήσει στην καρέκλα δίπλα της, η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη.
Η νεαρή Ρι Σολ-Γιου, εμφανίζεται σε μια φωτογραφία με ζακετάκι και μαύρο φόρεμα, δίπλα στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ενός στρατιωτικού συντάγματος. Το μαύρο τσαντάκι δίπλα της με το χαρακτηριστικό "D", το σήμα κατατεθέν του οίκου Ντιόρ προδίδει την άνετη ζωή των ηγετών την ώρα που η χώρα μαστίζεται από τη φτώχεια. Η Βόρεια Κορέα, μια χώρα είκοσι φορές φτωχότερη από τη γειτονική Νότια, είναι αντιμέτωπη με ελλείψεις κάθε είδους. Η οικονομία και η γεωργία της καταστράφηκαν λόγω της κακής διαχείρισης των περασμένων δεκαετιών και επειδή όλοι οι πόροι κατευθύνονταν στο πυρηνικό πρόγραμμα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από την πείνα, σύμφωνα με πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Στα τέλη του 2011 τα Ηνωμένα Έθνη υπολόγιζαν ότι τρία εκατομμύρια άνθρωποι -σε συνολικό πληθυσμό 24 εκατομμυρίων- εξακολουθούν να χρειάζονται επισιτιστική βοήθεια καθώς η ξηρασία έχει εντείνει τα προβλήματα της χώρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.