Αρχική InfoMommy Νέα Ένα χαρτονόμισμα για την Εβίτα Περόν

Ένα χαρτονόμισμα για την Εβίτα Περόν

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες δε Κίρσνερ, έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός αναμνηστικού χαρτονομίσματος με τη μορφή της Εβίτα Περόν, με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων από το θάνατό της.

«Είναι ένας φόρος τιμής. Δεν το χρωστάμε σ 'εκείνη, το οφείλουμε στους εαυτούς μας», δήλωσε ο Φερνάντες, η οποία ανήκει στο κόμμα των περονιστών που κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή της Αργεντινής, από τα τέλη της δεκαετίας του 40, φτάνοντας στο απόγειο του στις ημέρες της Εύας Περόν, γνωστής ως Εβίτα.

«Δεν ήταν τέλεια, δεν ήταν η μορφή ενός αγίου. Αντίθετα, ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα που είχε τη μεγάλη τύχη να βρει στο δρόμο της έναν άνδρα και ένα έθνος », συμπλήρωσε η πρόεδρος της Αργεντινής.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.