Αρχική Fun Time Έξυπνα πειράματα φυσικής στο σπίτι!

Έξυπνα πειράματα φυσικής στο σπίτι!

Η φυσική είναι από τα μαθήματα που δυσκολεύουν τα παιδιά ως προς την κατανόηση της ορολογίας. Όταν όμως ο μαθητής γίνεται ο επιστήμονας που θα φτιάξει το πείραμα
τότε τα πράγματα αλλάζουν...Το ιστολόγιο της http://tinanantsou.blogspot.com είναι γεμάτο από ιδέες για να κάνετε με τα παιδιά σας απλά πειράματα φυσικής στο σπίτι με εύκολα υλικά. Τα πειράματα που προτείνονται στο ιστολόγιο είναι ταξινομημένα βάσει σχολικού επιπέδου ενώ όλα τα πειράματα συνοδεύονται από βίντεο και φωτογραφίες που περιγράφουν τα στάδια και τα αποτελέσματα. Μια αξιόλογη προσπάθεια της εκπαιδευτικού, καθηγήτριας Φυσικής Τίνας Νάντσου, που προτείνεται ως σύνδεσμος από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών των Φυσικών Επιστημών για το Νέο Σχολείο στο Δημοτικο και στο Γυμνάσιο στο μάθημα της Φυσικής και στη Μελέτη Περιβάλλοντος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.