Αρχική Προτάσεις Αγοράς Έξυπνη ιδέα για δώρο!

Έξυπνη ιδέα για δώρο!

Αυτό το ξεχωριστό κιτ κηπουρικής από την Oscar και Ellen είναι τέλειο για τα μικρά "πράσινα δαχτυλάκια". Περιλαμβάνει 3 όμορφα γλαστράκια με αφαιρούμενο χώμα και λουλούδια, έτσι ώστε το μικρό σας να μπορεί πραγματικά να "φυτέψει". Αυτό που λατρεύουν στο Alice on Board είναι η δυνατότητα να ανοίξει κανείς τα πέταλα του ενός λουλουδιού ώστε να ανθίσουν!!

Έξυπνη πρόταση: τοποθετήστε πραγματικούς σπόρους μέσα στο σακουλάκι με τους σπόρους ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο ρεαλιστικό και διασκεδαστικό. Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα πανέμορφο ποτιστήρι, φτυαράκι και τσουγκρανίτσα και φυσικά ένα πανέμορφο τσαντάκι μεταφοράς του στε για το έχετε πάντα μαζί σας. Όλα σχεδιασμένα από μαλακό βαμβακερό ύφασμα και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 71-1, ΕΝ 71-2, ΕΝ 71-3, ΕΝ 71-9.

Προτείνεται για παιδιά άνω των 3 ετών, καθώς σε αυτή την ηλικία το παιδί έιναι έτοιμο για παιχνίδια μίμησης και ανάπτυξης της δημιουργικότητάς του και αυτή είναι και η ηλικία που πιστεύουμε ότι θα το απολαύσουν περισσότερο.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στο e-shop http://www.aliceonboard.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.