Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Έρχεται το Android 4.0 στα smartphones της Sony

Έρχεται το Android 4.0 στα smartphones της Sony

Την κυκλοφορία της έκδοσης Android 4.0 Ice Cream Sandwich για μια σειρά από smartphones ανακοίνωσε η Sony για το επόμενο διάστημα. Οι πρώτες συσκευές που θα αποκτήσουν το νέο λογισμικό αναμένεται να είναι τα : Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray.

Τα τρία αυτά μοντέλα θα αρχίσουν να λαμβάνουν το πολυαναμενόμενο update στα μέσα Απριλίου. Αμέσως μετά, παίρνουν σειρά τα Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia Live with Walkman και Xperia active, με τη νέα έκδοση του λειτουργικού να αποστέλλεται μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Το update για το νεότερο Xperia S, φαίνεται ότι θα έρθει προς τα τέλη Ιουνίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.