Αρχική InfoTeens Νέα Έχεις μπάντα; Μπες στο Studio και ανέβα στη Σκηνή!

Έχεις μπάντα; Μπες στο Studio και ανέβα στη Σκηνή!

Αν έχεις μπάντα ή αν γράφεις μουσική, τότε ήρθε η στιγμή που ονειρευόσουν! Να μπεις στο Studio ηχογράφησης και να ανέβεις στη σκηνή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης και προώθησης των νέων δημιουργών και των νέων συγκροτημάτων, ο τομέας Sound & Music του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε συνεργασία με τα περιοδικά SOUND MAKER και ROCΚHARD, καθώς και με τη μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία mastering και κοπής ODEON Cineplex – Digital Press, σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις την παραγωγή του πρώτου σου DEMO δωρεάν, τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην παραγωγή του πρώτου σου CD και βέβαια να ανέβεις στη σκηνή για να παίξεις τη μουσική σου μπροστά στο πιο δυναμικό κοινό της Αθήνας.

Το πρόγραμμα, «Έχεις Μπάντα; – Γράφεις Μουσική;» που για πρώτη φορά το ΙΕΚ ΔΟΜΗ δημιούργησε, αποτελεί πλέον θεσμό, έτσι το Jack Daniels Studio και το Jack Daniels live stage του γνωστού στη rock αθηναϊκή νεολαία club Bat City μπαίνουν και αυτά στο παιχνίδι της αναζήτησης των καλλιτεχνών του αύριο. Στη συνεργασία αυτή θα συμμετέχει και ο μεγάλος ελληνικός ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός rockmachine, συμβάλλοντας στην προβολή των νέων καλλιτεχνών.

Παράλληλα οι νέοι καλλιτέχνες ή τα μέλη μιας μπάντας θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια υποτροφία ενός έτους για να σπουδάσουν Μουσική Τεχνολογία, Ηχοληψία και Παραγωγή.

Περισσότερες πληροφορίες: Ι. ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Τηλ. 2103840552


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.