Αρχική Νέα Ήρθε ο Νοέμβριος. Ας μαζευτούμε όλοι στο… Σπίτι της χαράς!

Ήρθε ο Νοέμβριος. Ας μαζευτούμε όλοι στο… Σπίτι της χαράς!

Παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, Το Σπίτι της χαράς, το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (Τοσίτσα 1Α, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο) ετοίμασε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του και για το μήνα Νοέμβριο.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις, εργαστήρια εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού, παιδικά πάρτι κ.ά.
Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι και σημειώστε:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
«Οι εποχές της Σποράς», της Κατερίνας Παλαιοθόδωρου, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ. Θα γνωρίσετε τις ομορφιές της φύσης μέσα από τραγούδια, διαδραστικό παιχνίδι και δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου από την ομάδα Κόκκινη Σβούρα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
«Πώς γεννήθηκαν τα όνειρα», της Εύης Γεροκώστα, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η συγγραφέας Εύη Γεροκώστα και η εικονογράφος Δήμητρα Ψυχογιού μας ταξιδεύουν στον κόσμο των ονείρων με αφήγηση παραμυθιού και παιχνίδι με τα χρώματα.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Μια εκδήλωση σε συνεργασία με φορείς και συγγραφείς, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου! Παιδιά, σήμερα είναι η δική σας μέρα! Θα μάθετε τα δικαιώματά σας και θα διασκεδάσετε!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Γνωριμία με το ξύλινο οικολογικό παιχνίδι! Σήμερα θα παίξετε με ξύλινα παιχνίδια, θα φτιάξετε μια ξύλινη πόλη και θα διασκεδάσετε!

Πληροφορίες: Το σπίτι της χαράς, Τοσίτσα 1Α, Αθήνα, τηλ. 210 8846570, -2, -4, fax: 210 8846571, E mail: pr@tospititisxaras.gr, site: www.tospititisxaras.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.