Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Αγώνες σκι για παιδιά στον Παρνασσό (30/4)

Αγώνες σκι για παιδιά στον Παρνασσό (30/4)

Το θέαμα αξίζει την απόδραση είτε συμμετέχουν τα παιδιά σας είτε όχι. Το Σάββατο 30 Απριλίου, ώρα 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας σκι για παιδιά από 6 έως 12 ετών, που διοργανώνει η εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με τη σχολή σκι Πάππος- Μπαλντούμης.

Αρχική ημερομηνία ήταν η Μ. Πέμπτη, 21 Απριλίου, και αιτία της αναβολής του αγώνα ο έντονος αέρας και η κακοκαιρία, που κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οριοθετημένη πίστα για τον αγώνα θα στολισθεί με ευρηματικά παιδικά παιχνίδια και με έναν τρόπο ιδιαίτερα θελκτικό και απολαυστικό για τους μικρούς χιονοδρόμους.

Βέβαια και οι ίδιοι οι γονείς θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, τη φύση και ένα όμορφο, αναζωογονητικό περίπατο στο βουνό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.