Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αδυνάτισε χορεύοντας

Αδυνάτισε χορεύοντας

Σίγουρα είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να κάψεις θερμίδες. Όχι, ότι δεν θα κουραστείς και δεν θα ιδρώσεις. Απλά θα γίνει πιο ευχάριστα και έπειτα από μία ώρα χορού θα είσαι στην ευχάριστη θέση να έχεις κάψει 265 θερμίδες.

Αν σου αρέσει ο χορός, τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις και ένα καλλίγραμμο σώμα, ενώ δεν θα στρεσάρεσαι και εύκολα. Ερευνητές από το Μεξικό μελέτησαν 39 ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις, οι οποίοι γυμνάζονταν 30 λεπτά κάθε μέρα επί 5 μέρες την εβδομάδα. Οι μισοί άνθρωποι του γκρουπ έκαναν χορό και οι υπόλοιποι εκτελούσαν ένα πρόγραμμα σε ποδήλατο. Οι χορευτές βελτίωσαν την καρδιακή αντοχή κατά 28% και οι ποδηλάτες κατά 31%. Οι ειδικοί συμπέραναν ότι ο χορός έχει τα ίδια αποτελέσματα με μια κλασική αερόβια άσκηση και σίγουρα είναι πιο ευχάριστος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.