Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ασκληπιός Τρίκαλα

Λογγάκι, Τρίκαλα | Τηλ.: 24310 73173, Κιν.: 693 6660425 | Ιστοσελίδα: asklipiosfc.gr

Φέρτε τα παιδιά σας στο πολιτιστικό και μορφωτικό πρόγραμμα της ακαδημίας. Για να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά μας μακριά από τις κακές συνήθειες της ζωής, τα διάφορα κλαμπ, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τσιγάρο. Γιατί ο αθλητισμός – το παιδικό ποδόσφαιρο αγαπητοί γονείς, δεν είναι πάσα, σουτ και γκολ. Είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση, είναι παιδεία, είναι χαρά.

Η κινητική ανάπτυξη αποτελεί ουσιαστικό τμήμα της συνολικής ανάπτυξης των παιδιών. Η φοίτηση των παιδιών σε αθλητικές Ακαδημίες στην σημερινή εποχή είναι απαραίτητη, «γιατί το παιχνίδι είναι η εργασία των παιδιών». Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση και χαρά. Η ικανοποίηση από το χτύπημα της μπάλας και η κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες, είναι τα κυριότερα στοιχεία, που προσελκύουν τα παιδιά στο ποδόσφαιρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.