Αρχική InfoTeens Νέα Αθλητισμός και τεχνολογία στα καταστήματα Public (7/4)

Αθλητισμός και τεχνολογία στα καταστήματα Public (7/4)

Τα καταστήματα Public Γλυφάδας και Συντάγματος το Σάββατο 7 Απριλίου προσκαλούν τους λάτρεις της τεχνολογίας και του αθλητισμού στις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν εντός των καταστημάτων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Public Γλυφάδας
Συνάντηση με τον Σαρούνα Γιασκεβίτσιους
Ώρα: 12.30

Το μεσημέρι του Σαββάτου αποκλειστικά στα Public ο πράσινος Σαρούνας Γιασκεβίτσιους σας περιμένει στο Public να φωτογραφηθεί μαζί σας με τα νέα Xperia Smartphones.

Public Συντάγματος
Samsung Galaxy Note Studio
Ώρα: 09.00-20.00

Ελάτε στο Public και γνωρίστε το μοναδικό Galaxy Note! Γνωρίστε τους καλλιτέχνες που θα βρίσκονται εκεί και θα ζωγραφίζουν μέσα από τη συσκευή το σκίτσο που εσείς θέλετε. Τα σκίτσα εκτυπώνονται και τα παίρνετε μαζί σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.