Αρχική InfoSchool Λύκειο Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές

Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές

Από την Πέμπτη 10 Φλεβάρη ως και την Παρασκευή 25 Φλεβάρη καλούνται να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση - Δήλωση Υποψηφιότητας συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων. Μέχρι πέρυσι οι Αιτήσεις - Δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄) υποβάλλονταν από 1 έως 20 Φλεβάρη ενώ των ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) το Μάρτη μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο. Φέτος η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων Υποψηφιότητας θα είναι ενιαία. Οπως ανακοίνωσε το Υπουργείο, σε κοινή προθεσμία θα υποβληθούν και τα Μηχανογραφικά Δελτία των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδες Α' και Β').

Από φέτος Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ (ομάδα Α) υποβάλλουν και μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ (ομάδα Α), απόφοιτοι ΕΠΑΛ, κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.