Αρχική InfoTeens Νέα ΑΙΤ Gaming Forum 2012 @ HUB Events ( 27& 28/4)

ΑΙΤ Gaming Forum 2012 @ HUB Events ( 27& 28/4)

Tο ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ σε συνεργασία με το British Council διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Gaming Forum. Μάθετε τα πάντα γύρω από τον κόσμο και το μέλλον των video games, καταθέστε έξυπνες ιδέες για καινούργια παιχνίδια και διεκδικήστε χρηματικά έπαθλα και πολλά δώρα παίζοντας με τους καλύτερους gamers στην Ελλάδα. Το Gaming Forum θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2012, στο HUB Events στην Αθήνα. Στόχος του AIT είναι να καθιερωθεί το Gaming Forum ως ετήσια εκδήλωση δικτύωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής εμπειριών στον τομέα των video games, αλλά και των Παιχνιδιών Για Καλό Σκοπό (Games for Good), των Σοβαρών Παιχνιδιών (Serious Games), των κοινωνικών παιχνιδιών (Social Games), και της επιχειρησιακής στρατηγικής.

Gaming arena

Το Gaming arena είναι ένα φεστιβάλ βασισμένο στη κουλτούρα των video games: διαγωνισμοί στα πιο δυνατά παιχνίδια της αγοράς, μουσική από djs της Red Bull, challenges και δώρα για το κοινό.
Θα γίνουν τουρνουά League of Legends, Street fighter X tekken και FIFA12. …Και στο smart phone arena τα αγαπημένα Angry Birds!

Διαγωνισμός

Ο Διαγωνισμός έχει στόχο να φέρει κοντά τους λάτρεις και τους σχεδιαστές παιχνιδιών, προκειμένου να διευκολυνθεί η δημιουργία καινοτόμων και πρωτότυπων παιχνιδιών. Θα διαρκέσει έως τις 20 Απριλίου και αφορά παιχνίδια ψυχαγωγίας, Social Games (π.χ. τα παιχνίδια του Facebook), ή και επαγγελματικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Αποτελείται από δύο σκέλη:

α/ Ιδέες Παιχνιδιών, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να καταθέσει την ιδέα του για ένα παιχνίδι και

β/ Game Prototype, όπου διαγωνίζονται παιχνίδια στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης (prototype).

Η συμμετοχή δεν έχει κόστος
. Η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τα 3 Βραβεία, ενώ το κοινό θα αναδείξει το Βραβείο Δημοφιλούς Παιχνιδιού.

Οι νικητές θα παρουσιαστούν στις 27 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Gaming Forum.

Βραβεία Διαγωνισμού:

Ιδέες Gaming:
Βραβείο hellas online Καλύτερης Ιδέας: € 800
Game Prototype:
Βραβείο hellas online Καλύτερου Παιχνιδιού: € 3,000
Βραβείο runner-up (Επιλαχών): € 2,000
Βραβείο intralot Δημοφιλούς Παιχνιδιού: € 1,000

Ημερίδα

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών (π.χ. serious games, games for good, κ.α.) και εφαρμογές σε τομείς όπως η εκπαίδευση, τα social media, το gaming μάρκετινγκ, η στρατηγική, το branding, κ.α. Θα συζητηθούν επίσης καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται στην συμμετοχή του κοινού, τομείς του σχεδιασμού παιχνιδιού (πλατφόρμες, μηχανική & συμμετοχικότητα), και το περιβόητο gamification (παιχνιδοποίηση). Οι ομιλητές θα προέρχονται από την ελληνική και διεθνή βιομηχανία του gaming και από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ait.gr/gaming

HUB Events
Αλκμήνης 5, Πετράλωνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.