Αρχική Βιβλία Ακούστε το παραμύθι της εβδομάδας

Ακούστε το παραμύθι της εβδομάδας

Οι πληγές από τις μάχες δεν έλεγαν να κλείσουν. Η αγωνία για το μέλλον μεγάλη. Ώσπου μια μέρα η Άσπρη Αντιλόπη πήρε την απόφασή της:
Ο πόλεμος έπρεπε να τελειώσει!

Στη χώρα των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής μάς ταξιδεύει η ηθοποιός Μελίνα Αποστολίδου, διαβάζοντας από το βιβλίο της Λίτσας Ψαραύτη «Οι τελευταίοι ήρωες».

Άκουσε το παραμύθι ΕΔΩ.

Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών. Σε αυτή την ενότητα, μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσύ τις διαβάζεις παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Ανακάλυψε μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.