Αρχική InfoTeens Νέα Ακυρώθηκε η συναυλία της Έιμι Γουάινχαουζ στην Αθήνα

Ακυρώθηκε η συναυλία της Έιμι Γουάινχαουζ στην Αθήνα

Την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών της στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Έιμι Γουάινχαουζ, μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε κατάσταση μέθης στη σκηνή του Βελιγραδίου και τις ηχηρές αποδοκιμασίες του κοινού.

Η 27χρονη Έιμι Γουάινχαουζ επρόκειτο να δώσει συναυλία την Τετάρτη στην Αθήνα στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, στο πλαίσιο του Ejekt Festival. Η συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας ήλθε μετά την εμφάνιση της 27χρονης Έιμι Γουάινχαουζ στο Βελιγράδι σε κατάσταση μέθης. Ανέβηκε στη σκηνή με μία ώρα καθυστέρηση, δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει και απογοήτευσε τους 20.000 θεατές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.