Αρχική InfoMommy Νέα Ακυρώσεις παραστάσεων σε Λυρική και Εθνικό Θέατρο

Ακυρώσεις παραστάσεων σε Λυρική και Εθνικό Θέατρο

Λόγω των προγραμματισμένων συλλαλητηρίων των εργατικών συνδικάτων ακυρώνονται οι παραστάσεις του έργου «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου την Κυριακή, καθώς και οι παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Το μαγικό βιολί» και «Δον Κιχώτης».

Επιπλέον αναβάλλεται και η συναυλία της Κυριακής στις 18.00 στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια, η οποία είναι με ελεύθερη είσοδο.

Οι υπόλοιπες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις αυτές μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του ΕΘνικού Θεάτρου και εντός δύο εβδομάδων για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210-7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet.

Για τις παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής όσοι έχουν ήδη εισιτήρια έχουν επίσης τη δυνατότητα είτε να παραλάβουν πίσω το αντίτιμο των εισιτηρίων τους, είτε να τα ανταλλάξουν για όποια άλλη ημερομηνία, των παραστάσεων αυτών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.