Αρχική Uncategorized "Αλήθεια είναι ή ονειρεύτηκα;": Mια αφηγηματική παράσταση με τη Σάσα Βούλγαρη στο Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη (10/8)

"Αλήθεια είναι ή ονειρεύτηκα;": Mια αφηγηματική παράσταση με τη Σάσα Βούλγαρη στο Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη (10/8)

Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη στη Σαντορίνη παρουσιάζει τη Σάσα Βούλγαρη σε μια αφηγηματική παράσταση για μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Η ψυχοπαιδαγωγός Σάσα Βούλγαρη είναι πολύ γνωστή για την ενασχόλησή της εδώ και 20 χρόνια με την παραδοσιακή τέχνη της αφήγησης, ιδιαίτερα σε μουσειακούς χώρους όπως τα Μουσεία Μπενάκη, Κυκλαδικής Τέχνης, Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Λαϊκής Τέχνης, τα Ιδρύματα Μιχάλη Κακογιάννη, Μείζονος Ελληνισμού κ.α. Η πολύχρονη εμπειρία της την οδηγεί και της επιτρέπει μια διαφορετική προσέγγιση του υλικού της, ακόμα πιο αυτοσχεδιαστική, με πειραματισμούς που παραπέμπουν σε μια πιο σύγχρονη μορφή performance.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Λένε... πως τα βάθη των ωκεανών ζουν αλλιώτικα πλάσματα, υπάρχουν μυθικά παλάτια και πως κάποια περιβόλια κρύβουν μεγάλο κίνδυνο: καρπούς φαρμακερούς και δέντρα μαγεμένα κι αγριεμένα τέρατα. Κι ακόμα λένε... πως τα πουλάκια που μιλούν αποκαλύπτουν πάντα την αλήθεια κι οδηγούν κοπέλες όμορφες και παλικάρια δυνατά τον κόσμο να γυρίσουνε και δυο και τρεις φορές. Όλα αυτά τα λένε τα παλιά τα παραμύθια... σαν όνειρο και σαν αλήθεια. Και μια παραμυθού οδηγεί στον κόσμο των παραμυθιών με τη φωνή, τα λόγια της, τα τραγούδια της και τα παράξενα μουσικά της όργανα, μα πιο πολύ... με τα παλιά τα παραμύθια»!

Τοποθεσία: Μέγαρο Γκύζη, Φηρά
Ημερομηνία: Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 20:30
Πληροφορίες: Τηλ. 22860 23077

Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.