Αρχική Νέα Ανάκληση επικίνδυνης παιδικής σκηνής από την ΙΚΕΑ

Ανάκληση επικίνδυνης παιδικής σκηνής από την ΙΚΕΑ

Την ανάκληση της παιδικής σκηνής BUSA, που διατίθεται από 1η Αυγούστου στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η εταιρεία ανακαλεί στη χώρα μας 584 τεμάχια της εν λόγω παιδικής σκηνής με κωδικό 10192008 και καλεί όσους έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να σταματήσουν άμεσα να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου και θα τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

Η ανάκληση της σκηνής γίνεται καθώς εντοπίστηκε επικινδυνότητα στον μεταλλικό σκελετό αυτής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σκελετός μπορέι να σπάσει και πιθανόν κάποια αιχμηρά τμήματα του να διαπεράσουν το ύφασμα της σκηνής και να τραυματίσουν τα παιδιά την ώρα που παίζουν.

Η εταιρεία γνωρίζει ήδη τρεις περιπτώσεις με προβληματικά προϊόντα, σε μια εκ των οποίων υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.