Αρχική Νέα Αναζήτηση εθελοντών για Διαπολιτισμικό Εργαστήρι για παιδιά

Αναζήτηση εθελοντών για Διαπολιτισμικό Εργαστήρι για παιδιά

Η Μ.Κ.Ο. ΕΔΡΑ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με έλληνες εθελοντές για την πραγματοποίηση Διαπολιτισμικού Εργαστηρίου για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, ανοιχτού προς το ευρύ κοινό και προς παιδιά μεταναστών. Οι εθελοντές θα εργαστούν μαζί με ομάδα ξένων εθελοντών στο σχεδιασμό δραστηριοτήτων με στόχο τη διαπολιτισμικότητα και την ευαισθητοποίηση του παιδιού προς το διαφορετικό.

Το εργαστήρι θα διαρκέσει όλο το χειμώνα και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα στην Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ», Φιλοκτήτου 85 στο Ίλιον.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" κα. Κονταράτου
τηλ.: 2105913826 ώρες 10.00-17.00, arts.edra@gmail.com.
Url: www.edra-coop.gr

Λίγα λόγια για το φορέα
Η «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής από το 2001, με στόχο τη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας. Ο Οργανισμός αποτελείται από 8 δομές: δύο οικοτροφεία που λειτουργούν στα πλαίσια της αποασυλοποίησης, ένα Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων ανοιχτό προς την κοινότητα και πέντε Κέντρα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλα, παρέχει στο Δήμο Ιλίου για το ευρύ κοινό δωρεάν καλλιτεχνικά εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολιτιστικά προγράμματα μέσω της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «ΕΚΦΡΑΣΗ» και συμβουλευτική σε ενδιαφερόμενους μέσω της Λέσχης ΑμεΑ ενώ εκδίδει την τριμηνιαία FreePress Εφημερίδα «ΑΛΜΑ ΥΓΕΙΑΣ» με γενικά θέματα Υγείας.

Επίσης, η «ΕΔΡΑ» διοργανώνει εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας, π.χ. το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ Τέxνης ART FOR MORE, την Παναττική αθλητική διοργάνωση ΑμΕΑ, κ.α.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.