Αρχική Περιβάλλον Αναζήτηση εθελοντών για το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» στο Πάρκο Α.Τρίτση

Αναζήτηση εθελοντών για το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» στο Πάρκο Α.Τρίτση

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εθελοντές για το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» που υλοποιεί για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτσης».

Η γνωριμία των παιδιών με τα λαχανικά και την καλλιέργειά τους, τα αρωματικά φυτά και οι χρήσεις τους, τα καρποφόρα δέντρα, η βιολογική καλλιέργεια, η φυσική καλλιέργεια είναι μερικά από τα θέματα των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το πρόγραμμα «Στο Βάθος …ΚΗΠΟΣ!». Η προσέγγιση των θεμάτων γίνεται μέσα από τα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και του βιωματικού παιχνιδιού, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες, ομαδικές ικανότητες και προσωπικές δεξιότητες.

Οι εθελοντές θα εργαστούν στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος καθώς και για την συντήρηση/καλλιέργεια του «Λαχανόκηπου» στην περιφραγμένη έκταση που έχει παραχωρηθεί στον φορέα για το πρόγραμμα.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε: E-mail: mko.edra@gmail.com (Υπόψη κας. Αθηνά Αντύπα).

Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση: www.edra-coop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.