Αρχική InfoMommy Νέα Αναζητείται λύση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αναζητείται λύση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΚΕΔΕ και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, αναζητώντας από κοινού λύυση για το θθέμα των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση το υπουργείο θα κινηθεί «με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για την εξεύρεση συμπληρωματικών πόρων και ρεαλιστικών λύσεων». Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός παρουσίασε στην ΚΕΔΕ και στους εκπροσώπους των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, πρόταση που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την, ούτως ή άλλως, ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση της φετινής χρονιάς.

Οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών αποδέχθηκαν τις προτάσεις του Υπουργού και η ΚΕΔΕ θα λάβει τις αποφάσεις της στην επερχόμενη σύγκλιση του Διοικητικού της Συμβουλίου τις επόμενες ημέρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.