Αρχική InfoMommy Νέα Ανακαίνιση τώρα με τη σφραγίδα και τις τιμές Eurobath!

Ανακαίνιση τώρα με τη σφραγίδα και τις τιμές Eurobath!

Ό,τι ονειρεύεστε για το μπάνιο πραγματοποιείστε το τώρα σε απίστευτες τιμές χάρις στην Eurobath. Με επιλογές που συνδυάζουν ιδανικές τιμές αλλά και υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, η Eurobath δίνει πρωτότυπες και ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για σύγχρονα και μοντέρνα μπάνια και κουζίνες. Λιτές γραμμές, minimal αισθητική, έμφαση στη χρηστικότητα, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της.

Οι πραγματικά δελεαστικές τιμές και η τεράστια γκάμα σε μπάνια και κουζίνες σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε το χώρο που πάντα ονειρευόσασταν. Μπάνια με 1360€* με πλακάκια και ψηφίδες, έπιπλα Arcom, μπαταρίες νιπτήρος Thames, κρεμαστές λεκάνες και κρύσταλλα ντουζιέρας αλλά και κουζίνες Quadra με 2900€* με πάγκους από βακελίτη, εντοιχιζόμενες όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτη και μπαταρίες κάνουν την ανακαίνιση παιχνίδι!

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο της Eurobath (Λ. Λαυρίου 105, Γλυκά Νερά, Τηλ.210-6042212) με την κάτοψη του χώρου σας και επιλέξτε τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της σε μπάνια και κουζίνες. Οι σύμβουλοι διακοσμητές με την άρτια εξυπηρέτηση τους θα σας βοηθήσουν και θα δημιουργήσουν για εσάς 3D απεικονίσεις βάσει των διαστάσεων του χώρου σας.

*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.