Αρχική Νέα Ανακαλύψτε το ζωγραφικό σας ταλέντο online!

Ανακαλύψτε το ζωγραφικό σας ταλέντο online!

 Αν έχεις ταλέντο και ποτέ δεν κατάφερες μέσω μαθημάτων να το αξιοποιήσεις και να το αναδείξεις, τώρα επιτέλους έφτασε η στιγμή να λάμψει το άστρο σου κα μάλιστα διαδικτυακά.  Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωγραφικής online που απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει το μεράκι και τη διάθεση να ακολουθήσει ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας. Μπορείτε τώρα να μάθετε να ζωγραφίζετε στην άνεση του σπιτιού σας, ό,τι ώρα θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις και χωρίς περιττά έξοδα.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει 40 μαθήματα χωρισμένα στις εξής κατηγορίες:Χρώμα, Σχέδιο και Σκίτσο, Τεχνικές, Σύνθεση και Δημιουργία. Είναι ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ασκήσεις που στόχο έχει να καλλιεργήσει τόσο τις «τεχνικές» σας ικανότητες όσο την φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Έχει ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά μάθημα μόλις 7 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, ασκήσεις με σχέδια και φωτογραφίες, τη διόρθωση των έργων σας και τη συμπαράσταση μου βήμα βήμα. Κάθε εβδομάδα λαμβάνετε στο e-mail σας το μάθημα σε μορφή PDF, το διαβάζετε κάνετε τις ασκήσεις και το πρωοθείτε εκ νέου στη δασκάλα. Στη συνέχεια παίρνετε τις διορθώσεις και παρατηρήσεις μαζί με επισυναπτόμενα διορθωτικά σκίτσα όταν χρειάζεται.Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα ή μέρος αυτού.
Υπάρχουν πακέτα για όλρες τις ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία πρώτα μαθήματα είναι δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο mariela663@gmail.com με το όνομα σας και την ένδειξη «Μαθήματα ζωγραφικής»

Για ιδέες, δημιουργικές προτάσεις και διάφορα θέματα που αφορούν τη ζωγραφική επισκεφτείτε το blog του Εικαστικού Καφενείου http://www.marielartcourse. blogspot.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.