Αρχική Νέα Ανακαλύψτε το κρυφό του ταλέντο - στο ωδείο "Νίκος Σκαλκώτας"

Ανακαλύψτε το κρυφό του ταλέντο - στο ωδείο "Νίκος Σκαλκώτας"

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν οτι παίζοντας και ακούγοντας μουσική στις μικρές μας ηλικίες βελτιώνεται η ικανότητα μας να μαθαίνουμε, να θυμόμαστε, να κατανοούμε τη σχέση αιτίας-αποτελέσματος και γενικά να γινόμαστε δημιουργικότεροι!

Στο Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας, στα Πατήσια (Αγίας Λαύρας 78), ξεκινάνε ομαδικά μαθήματα πιάνου για παιδάκια 4 εως 6 ετών, με το σκοπό να ανακαλύψουν τα μικρά παιδιά το Πιάνο, και οι γονείς, το κρυμμένο τους ταλέντο! Τα μαθήματα διαρκούν απο τον Οκτώβρη εως το Μάιο και περιλαμβάνουν 2 πενηντάλεπτα μαθήματα την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) με κόστος 35 Ευρώ το μήνα ανα παιδί.

Η μέθοδος διδασκαλίας είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει στην εκμάθηση του πιάνου για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Και φυσικά, οι μικροί πιανίστες θα συμμετάσχουν στο τέλος της χρονιάς στη μαθητική συναυλία πιάνου!

Πληροφορίες:
Αγίας Λαύρας 78, Πατήσια
κ. Μαρία Παπαδάτου, η διδάσκουσα καθηγήτρια πιάνου
τηλ.: 210 2023656, 6937 553365


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.