Αρχική InfoSchool Λύκειο Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τα ερευνητικά προγράμματα «Θαλής» και «Αρχιμήδης»

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τα ερευνητικά προγράμματα «Θαλής» και «Αρχιμήδης»

Ανακοινώνονται σήμερα 200 προτάσεις που διακρίθηκαν βαθμολογικά και προκρίνονται προς χρηματοδότηση στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Θαλής» και αντίστοιχα 200 προτάσεις για το ερευνητικό πρόγραμμα «Αρχιμήδης».

Πρόκειται για τα χρήματα που αναμένουν τα πανεπιστήμια επί μήνες και το υπουργείο Παιδείας είχε τοποθετήσει την ολοκλήρωση της επεξεργασίας τους στο τέλος του καλοκαιριού.

Μάλιστα, σε έναν πολύ μικρό αριθμό μεμονωμένων προτάσεων η αξιολόγηση συνεχίζεται (σε κάποιες εκ των οποίων η συνέχιση της αξιολόγησης γίνεται επειδή δρομολογήθηκε αποκατάσταση διαδικαστικής ατέλειας στην α’ φάση αξιολόγησης που είχε γίνει την άνοιξη 2011).
Για όσες εκ των -πολύ περιορισμένων- προτάσεων που τελούν ακόμα σε αξιολόγηση η τελική τους βαθμολογία ισούται ή είναι ανώτερη με τη βαθμολογία της τελευταίας προκριθείσας κατά τα ανωτέρω πρότασης (δηλαδή της 200ης πρότασης) οι προτάσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν επίσης.
Η δυνατότητα για χρηματοδότηση επιπλέον προτάσεων σε ειδικές περιπτώσεις προβλέπεται άλλωστε στις Προσκλήσεις και των 2 Προγραμμάτων.

Έτσι, τελικά οι συνολικές προτάσεις που θα χρηματοδοτηθούν σε καθένα από τα δύο Ερευνητικά Προγράμματα θα είναι περισσότερες από 200.

Τα Ερευνητικά Προγράμματα «Θαλής» (συνολικού προϋπολογισμού 120.000.000€) και «Αρχιμήδης» (συνολικού προϋπολογισμού 21.000.000€) χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

Σχετικώς: www.edulll.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.