Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ανακούφισε την πλάτη

Ανακούφισε την πλάτη

Όταν κάθεσαι με τις ώρες πάνω από τον υπολογιστή ή όταν πλένεις τα πιάτα και οδηγείς για πολλή ώρα, τότε νιώθεις τους μυς του στήθους σου σφιχτούς, κάτι που κάνει το κορμί σου να καμπουριάζει. Η καμπούρα δημιουργεί έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη και τη μέση, σε κάνει να κουράζεσαι πιο εύκολα και σίγουρα δεν βοηθάει στην όμορφη εμφάνιση. Αν θες να ανακουφίσεις την πλάτη σου και τη σπονδυλική σου στήλη δοκίμασε να κάνεις την παρακάτω άσκηση.
Η τεχνική: Τύλιξε ένα tape γυμναστικής γύρο από 2 μπάλες του τένις ώστε να τις ενώσεις. Ξάπλωσε ανάσκελα σαν να θες να κάνεις κοιλιακούς και βάλε τις μπάλες οριζόντια κάτω από την μέση σου. Εκτέλεσε 3 κοιλιακούς σηκώνοντας κεφάλι και ώμους ψηλά. Στον επόμενο κοιλιακό μείνε ψηλά για να μετακινηθούν οι μπάλες λίγο πιο ψηλά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.