Αρχική InfoMommy Νέα Ανοίγει τις πύλες της η 5η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo (20-22/5)

Ανοίγει τις πύλες της η 5η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo (20-22/5)

Ξεκίνησε σήμερα η 5η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo που φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Μαΐου. Η 5η Summer Holidays Expo αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά γραφεία, τα είδη Wellness & Spa , τους τουριστικούς οδηγούς, τις ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες, τα είδη κάμπινγκ, τους τουριστικούς προορισμούς. Οι επισκέπτες από την περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και από όλη τη χώρα, θα μπορέσουν έγκαιρα και με χαμηλό κόστος να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Παράλληλα θα συμμετάσχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων με το εισιτήριο εισόδου, αλλά και σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. Μέχρι στιγμής 150 εκθέτες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, καθιστώντας την έκθεση κομβικό σημείο για την ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, αλλά και τόπο συνάντησης για τους απανταχού λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν επιλογές για τις διακοπές τους, να συμμετέχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα αλλά και άλλες εκδηλώσεις.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 - 20:00 και Κυριακή από τις 11.00 - 18.00, ενώ το εισιτήριο εισόδου είναι 2 Ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν

Πού: Helexpo Palace, Λ.Κηφισσίας 39, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.