Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ανοιξιάτικα βήματα προσφοράς στον συνάθρωπο από την Toms

Ανοιξιάτικα βήματα προσφοράς στον συνάθρωπο από την Toms

Η ανοιξιάτικη καμπάνια της TOMS φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στα αγαπημένα παπούτσια, παρουσιάζοντας νέα σχέδια, που έρχονται να προστεθούν στα κλασσικά μοντέλα. Η συλλογή 2012 βασίζεται στις αρχές της TOMS και περιστρέφεται γύρω από την παραδοχή ότι οι μεγάλες ιδέες ανθίζουν σε απλούς χώρους.

Μέσα από τη συλλογή τονίζονται στοιχεία ενός minimal lifestyle, αντλώντας έμπνευση από την αφοσίωση σε ένα δημιουργικό, χαμηλών τόνων τρόπο ζωής. Καθημερινά υλικά όπως λινάτσα, διάτρητο καραβόπανο και chambray γίνονται ο εικαστικός καμβάς για άνετα παπούτσια ιδανικά για κάθε ηλικία.

Η παιδική σειρά παπουτσιών αναμφίβολα θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τα υπέροχα χρώματά της σαν να έχουν ξεπηδήσει από παιδικές ζωγραφιές.

Και μην ξεχνάτε πως για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.