Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απίθανα δώρα Junior για τη νέα σχολική χρονιά!

Απίθανα δώρα Junior για τη νέα σχολική χρονιά!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και το Junior Goody’s γίνεται η καλύτερη συντροφιά! Για ακόμη μία φορά, το αγαπημένο γεύμα Junior προσφέρει στους μικρούς μαθητές πλούσια δώρα, γεμίζοντας την επιστροφή στα θρανία με ενθουσιασμό και πολλές εκπλήξεις.
Έως τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, με την αγορά κάθε γεύματος Junior, τα εστιατόρια Goody’s προσφέρουν σε όλους τους μικρούς μαθητές χρηστικά και σχολικά αντικείμενα με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Junior!
Οι φίλοι του Junior, απολαμβάνουν το αγαπημένο τους γεύμα και διεκδικούν πολλά και μεγάλα δώρα κλήρωσης: Δωροεπιταγές 100€ από τη «Βιβλιοκίνηση», ετήσιες υποτροφίες από τα «TechnoKids» και «So Easy», Δωροεπιταγές 100€ από τα «Sprider Stores», Κονσόλες «X-BOX 360 με τον αισθητήρα Kinect» αλλά και μία εντυπωσιακή, αξέχαστη εμπειρία: με αφορμή το λανσάρισμα της αγαπημένης ταινίας «Rio» σε DVD, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν ένα οικογενειακό επταήμερο ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας!
Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.