Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απίθανες εκπτώσεις Modeco έως 40% !

Απίθανες εκπτώσεις Modeco έως 40% !

Η εταιρία παιδικών και νεανικών επίπλων modeco, υποδέχεται τη νέα χρονιά με εντυπωσιακές χειμερινές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα και σας προσκαλεί στο δίκτυο των καταστημάτων της να αποκτήσετε τώρα τα έπιπλα που θα ανανεώσουν με νέο αέρα τα δωμάτια των παιδιών σας. Στα καταστήματα Modeco βρείτε εκπτώσεις και προσφορές έως και -40%! Γνωρίστε από κοντά τα πλεονεκτήματα των προϊόντων, δείτε την ποιότητα κατασκευής, αγγίξτε τις πρώτες ύλες, εμπνευσθείτε από τα προϊόντα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης βιομηχανικού σχεδιαστή Κωνσταντίνου Χούρσογλου και όλα πάντα με την εγγύηση 5 ετών που μόνο η Modeco προσφέρει!
Για να δείτε τα προϊόντα modeco επισκεφθείτε το site www.modeco.gr (οι τιμές στο site δεν περιλαμβάνουν τις εκπτώσεις) ή το πλησιέστερο κατάστημα modeco.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.