Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απίθανες ιδέες για το παιδικό δωμάτιο στο www.designshop.gr

Απίθανες ιδέες για το παιδικό δωμάτιο στο www.designshop.gr

Χρώμα, ποικιλία, απίθανο design για τα έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο. Με άλλα λόγια, ακριβώς ό,τι ταιριάζει σε ένα παιδί, για να εξιτάρει τη φαντασία του και να δημιουργεί εικόνες και παραστάσεις.
Εμείς πάντως κολλήσαμε με τη βιβλιοθήκη One Step Up Bookcase για τη λειτουργική φόρμα της και το απλό και αγνό design της.

Το δεσποτάκι ξύλο και τα βιομηχανικά μεταλλικά ράφια δημιουργούν δυναμική και τα εξαιρετικά υλικά δένουν μεταξύ τους και αποδίδουν μια πλήρη έκφραση.

Το One Step Up αποτελεί ένα υπέροχο σύστημα αποθήκευσης, ιδιαίτερα αν τοποθετήσουμε διαδοχικά μονάδες One Step Up, δημιουργώντας την δική μας βιβλιοθήκη ανάλογα πάντα με τις ανάγκες  μας. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει ως διαχωριστικό.
Δείτε περισσότερα στο http://www.designshop.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.