Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις για ένα αποκριάτικο εργαστήρι (1 ώρα) στο Αποκριάτικο Πρόγραμμα του Παιχνιδαγωγείου (26/2)

Κερδίστε 5 προσκλήσεις για ένα αποκριάτικο εργαστήρι (1 ώρα) στο Αποκριάτικο Πρόγραμμα του Παιχνιδαγωγείου (26/2)

Το InfoKids.gr σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν σε αποκριάτικο εργαστήρι.
Ζούμε, λοιπόν, το Καρναβάλι παίζοντας μαζί! Στο Παιχνιδαγωγείο στις 26 Φεβρουαρίου 11.30-14.30 & 17:00-19:00 δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά φανταστικούς κόσμους! Η διαδικασία της μεταμφίεσης από την έκφραση μέχρι τα υλικά, είναι για τα παιδιά μια διαδικασία μάθησης μέσα από το παιχνίδι.
Με παιχνίδια σωματικής και θεατρικής έκφρασης, με κατασκευές με χορό και μουσική τα παιδιά θα δημιουργήσουν το δικό τους καρναβάλι μεταμορφώνοντας τους εαυτούς τους σε ό,τι διαλέξουν!
Για παιδιά ηλικίας 3-11 χρονών.
Τιμή: 12€ την ώρα ή 30€ για 3 ώρες.

Δ/νση: 25ης Μαρτίου 61, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00
e-mail: info@paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν σε αποκριάτικο εργαστήρι με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για εργαστήρι της 26ης Φεβρουαρίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 386 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Οι νικητές μας είναι:

1. Χάρις Γεωργοπούλου

2. Ιωάννα Σωτηροπούλου

3. Ειρήνη Φουτάκη

4. Μαρία Βάσση

5. Μάγδα Τσιοκάνου

Παρακαλούνται οι νικητές μας να επικοινωνήσουν με το Παιχνιδαγωγείο στο τηλ. 210 6724288 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.