Αρχική Προτάσεις Αγοράς Αποκτήστε τώρα με franchise το δικό σας κατάστημα CILEK ROOM

Αποκτήστε τώρα με franchise το δικό σας κατάστημα CILEK ROOM

Τα καταστήματα ΜΑΤΙΑΔΗ, ξεχωρίζουν για τις ευφάνταστες και πρωτότυπες προτάσεις τους στο χώρο του παιδικού και εφηβικού δωματίου. Εκεί βρήκαμε τα κατάλληλα έπιπλα για να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών της ζωής μας. Η επιλογή ήταν δύσκολη καθώς είχαμε να επιλέξουμε από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, που το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο.
Η εταιρία CILEK είναι η πρώτη παγκοσμίως με ειδίκευση στο παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο με περισσότερα από 444 καταστήματα σε 66 χώρες, με κεντρικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τους ΑΦΟΥΣ ΜΑΤΙΑΔΗ που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επίπλου από το 1960. Υπακούοντας στους σύγχρονους ρυθμούς ανάπτυξης κι εξέλιξης, η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σκοπεύει να αναπτύξει το δίκτυο της CILEK ROOM, επεκτείνοντάς το με νέους συνεργάτες σε μορφή franchise. Θεσσαλονίκη, Βόλος, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κόρινθος, Καρδίτσα, Πύργος Ηλείας, Καστοριά είναι οι πρώτοι στόχοι.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια σοβαρή συνεργασία με τους πλέον αναγνωρισμένους και διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, η Çilek προσφέρει ένα ισχυρότατο σήμα και ένα σύστημα συνεργασίας με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) που είναι μοναδικό στο είδος του. Επιπλέον, η βαθιά τεχνογνωσία, τόσο της Çilek, όσο και της ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σας εγγυώνται επαγγελματισμό, ουσιαστική υποστήριξη και επαγγελματική καταξίωση.
Όλα τα προϊόντα Çilek σχεδιάζονται από το ειδικό Çilek Design Studio που στελεχώνεται με εμπνευσμένους και δημιουργικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες και υποστηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους. Έτσι επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα που καλύπτει όλες τις προσδοκίες των γονέων και συγχρόνως ικανοποιεί όλα τα όνειρα των “μικρών” μας πελατών. Ταυτόχρονα, κάθε κατάστημα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει ένα παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε οικογένειας.
Η Çilek είναι κάτοχος του Geprüfte Sicherheit (GS) Certificate of Quality που απονέμεται από το έγκυρο Γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης German Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) Η πιστοποίηση αυτή είναι η σημαντικότερη για μια εταιρία αφού πιστοποιεί ότι τα προϊόντα Çilek κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των παιδιών και καλύπτουν όλες τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας αντικαρκινικά και αντιβακτηριδιακά υλικά καθώς και τις πιο τεχνολογίες αιχμής.
Η παραγωγή των επίπλων της CILEK ROOM γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Προύσα – Ιnegöl της Τουρκίας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τους 500 η εταιρεία παράγει περίπου 150.000 ολοκληρωμένες συνθέσεις δωματίων ετησίως. Όλα τα προϊόντα Çilek έχουν εγγύηση πέντε ετών που καλύπτει αποκολλήσεις υλικών, σπασίματα ή ξεθωριάσματα χρώματος.

ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ - MASTER FRANCHISE of CΙLEK for GREECE
http://www.cilek.gr/franchise.html
www.cilek.gr
Τηλ:+302104965968
Tηλ: +302104953698
Fax:+302104944397
Fax: +302104975087
e-mail : mailto:info@cilek.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.