Αρχική Νέα Απολαύστε την Πανσέληνο στους αρχαιολογικούς χώρους

Απολαύστε την Πανσέληνο στους αρχαιολογικούς χώρους


Η Μπλε Σελήνη την τελευταία ημέρα του Αυγούστου αναμένεται να κλείσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία του φετινού καλοκαιριού, γι' αυτό προσπαθήστε να την απολαύσετε σε όλο της το μεγαλείο και την υποβλητικότητά της.
Σε 120 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους θα μπορέσετε να απολαύσετε τη δεύτερη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου, την Παρασκευή στις 31 του μηνός.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ στους 85 από τους χώρους που θα είναι ανοικτοί θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Στην Αττική ειδικά θα είναι ανοικτό το Μουσείο Ακρόπολης, ο κήπος του Νομισματικού Μουσείου, το Επιγραφικό Μουσείο, ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου, το Αμφιάρειο στον Δήμο Ωρωπό, ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας (Μεγάλα Προπύλαια, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων - Κρήνη Θεαγένους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.