Αρχική InfoTeens Νέα Απολαύστε το Jump On Board!

Απολαύστε το Jump On Board!

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχοντας πολυετή πείρα στο νεανικό κοινό σε συνεργασία με την Globalstar Interactive παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό ψηφιακό παιχνίδι που προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και 3D στοιχεία, προηγμένα εφέ, video production, επαναστατική τεχνολογία, ηχητικά εφέ που όλα μαζί δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που κλέβει τις εντυπώσεις. Το νέο παιχνίδι σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία μοναδική online ταξιδιωτική εμπειρία με συνταξιδιώτες όλους τους χρήστες του internet και...καπετάνιο τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα!
Ο σκοπός των παικτών είναι να συγκεντρώσουν το μέγιστο δυνατό σε πόντους μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού προκειμένου να διεκδικήσουν:

• Τα 5.000€ μετρητά
• Μια απ’τις 15 υποτροφίες και….
• Μια πολυπόθητη πρόσκληση για τη μυστική prive συναυλία με την εκπληκτική Ελένη Φουρέιρα!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.jumponboard.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.